Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Практический опыт применения гербицида Раундап Макс в озимой пшенице
Здравствуйте, уважаемые форумчане. Хочу поделиться своим опытом использования гербицида Раундап Макс при обработке полей с озимой пшеницей. В этом сезоне столкнулся с сильным заражением сорняков осотом полевым и ромашкой непахучей, что существенно угрожало урожайности.

Обработку проводил в фазе кущения, соблюдая нормы расхода препарата согласно рекомендациям производителя. Результат превзошел все ожидания — 95% уничтожения сорняков уже через неделю после применения. Относительно культурных растений никаких негативных последствий не заметил.

Посоветуйте, какие гербициды лучше применять весной на полях с подсолнечником против широколистных сорняков?
Ответить
Доброго дня! У мене позитивний досвід з гербіцидом Елюміс на підсонечнику. Швидко знищує лободу і осот, але потрібно чітко дотримуватися рекомендацій по нормі витрати.

А як у Вас справи після обробки озимини?
Ответить
Раундап Макс — це хороший вибір, але на мій погляд, для широколистяних сорняків краще розглянути гербіциди з діючим компонентом 2-етилгексиловий естер гліфосату.

Я б порадив Вам суміш Балерина і Тітус. Вона ефективна навіть при великій чисельності осоту та амброзії.

Поля після обробки озимини виглядають добре, правда, довелося повторно вносити азотні добрива через посушливу весну.
Ответить
Досвід використання Раундап Макс також є позитивним, але варто звернути увагу на якість води при приготуванні розчину. Будь-які домішки можуть знизити ефективність препарату.

Щодо підсонечника, я застосовував Квінстар 25 і був задоволений результатом.
Ответить
Доброго дня! Я на озимому ячмені пробував Раундап Макс проти вівсюга. Попрацювало добре, але є побоювання щодо можливого стресу для рослин.

На підсонечнику рекомендую звернути увагу на гербіцид Отаман. Він має системну дію і знищує широколистяні бур'яни.
Ответить
В мене також був гарний досвід з Раундапом Макс на сої. Вчасно і якісно знищив всі підмаренники.

На рахунок підсонечника, рекомендую поглянути на гербіцид Дуал Голд 960 - це хороший вибір для боротьби проти багатьох видів бур'янів.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)