Темы: 20
Присоединился: Sep 2018
Здравствуйте, уважаемые форумчане. Хочу поделиться своим опытом использования гербицида Раундап Макс при обработке полей с озимой пшеницей. В этом сезоне столкнулся с сильным заражением сорняков осотом полевым и ромашкой непахучей, что существенно угрожало урожайности.
Обработку проводил в фазе кущения, соблюдая нормы расхода препарата согласно рекомендациям производителя. Результат превзошел все ожидания — 95% уничтожения сорняков уже через неделю после применения. Относительно культурных растений никаких негативных последствий не заметил.
Посоветуйте, какие гербициды лучше применять весной на полях с подсолнечником против широколистных сорняков?
Темы: 12
Доброго дня! У мене позитивний досвід з гербіцидом Елюміс на підсонечнику. Швидко знищує лободу і осот, але потрібно чітко дотримуватися рекомендацій по нормі витрати.
А як у Вас справи після обробки озимини?
Темы: 29
Раундап Макс — це хороший вибір, але на мій погляд, для широколистяних сорняків краще розглянути гербіциди з діючим компонентом 2-етилгексиловий естер гліфосату.
Я б порадив Вам суміш Балерина і Тітус. Вона ефективна навіть при великій чисельності осоту та амброзії.
Поля після обробки озимини виглядають добре, правда, довелося повторно вносити азотні добрива через посушливу весну.
Темы: 15
Присоединился: Jul 2019
Досвід використання Раундап Макс також є позитивним, але варто звернути увагу на якість води при приготуванні розчину. Будь-які домішки можуть знизити ефективність препарату.
Щодо підсонечника, я застосовував Квінстар 25 і був задоволений результатом.
Темы: 12
Доброго дня! Я на озимому ячмені пробував Раундап Макс проти вівсюга. Попрацювало добре, але є побоювання щодо можливого стресу для рослин.
На підсонечнику рекомендую звернути увагу на гербіцид Отаман. Він має системну дію і знищує широколистяні бур'яни.
Темы: 204
Присоединился: May 2014
В мене також був гарний досвід з Раундапом Макс на сої. Вчасно і якісно знищив всі підмаренники.
На рахунок підсонечника, рекомендую поглянути на гербіцид Дуал Голд 960 - це хороший вибір для боротьби проти багатьох видів бур'янів.