08-24-2020, 03:33 AM
Доброго дня всім! Хотілося б почути думки досвідчених аграріїв з Полтавської області. Коли краще сіяти озиму пшеницю, щоб отримати максимальну врожайність? Які технології посіву ви використовуєте: суцільний чи розкидний спосіб, глибина загортання насіння і відстань між рядками? Також цікавить застосування гербіцидів та добрив для підготовки ґрунту. Враховуючи погодні умови цього року – вогка весна і засушливе літо – чи потрібно вносити додаткові мікродобрива?
Перші сходи озимої пшениці у мене проросли досить добре, але я хвилююся щодо їхньої зимостійкості. Чи варто було б обробити посіви антистресантами або фунгіцидами для зміцнення рослин? Який сорт озимої пшениці ви порадите для нашої місцевості?
Я вже маю певний досвід у цій справі, але завжди відкритий до нових ідей та порад. Буду вдячний за кожну відповідь!
Перші сходи озимої пшениці у мене проросли досить добре, але я хвилююся щодо їхньої зимостійкості. Чи варто було б обробити посіви антистресантами або фунгіцидами для зміцнення рослин? Який сорт озимої пшениці ви порадите для нашої місцевості?
Я вже маю певний досвід у цій справі, але завжди відкритий до нових ідей та порад. Буду вдячний за кожну відповідь!