Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Всходы подсолнечника бледные и вытянулись
artem_4956 Написал:Підскажіть, будь ласка, яка це ґрунт і чи не вносили раніше повні спектри?

Добрий день! На вашому місці я б спершу виключив вплив хімії через аналізи. Підскажіть, будь ласка, яка це ґрунт?
Ответить
Добрий день, Антон! На вашому місці я б сперше виключив вплив гербицидів через аналізи. Підскажіть, будь ласка, яка це ґрунт і чи не вносили раніше повні спектри?
Ответить
taras_77 Написал:Раджу спершу зробити аналізи ґрунту і показати рослини агроному, щоб виключити вплив хімії.

Добрий день, Тарасе! Згоден. На вашому місці я б сперше зробив аналіз, щоб точно знати причину. А в який район Полтави?
Ответить
Добрий день! На вашому місці я б сперше виключив вплив хімії через аналізи. Підскажіть, будь ласка, яка це ґрунт і чи не вносили раніше повні спектри?
Ответить
Всім вдячний. Перевіряв на мій МТЗ-82 з сіянкою: вказівка про гербіциди не підтвердилась, фотострілки здорові. З'ясувалося, причина у низькому pH ґрунту та браку поживних речовин. Вношу дозу калію та фосфору під лист. Наразі стеблі набирають силу, колір стає нормальним.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)