Темы: 28
Присоединился: Jan 2010
Вітаю! З подібними сортами цього типу працював. Головне — гарний дренаж. Якщо грунт важкий, розетка може гнити, особливо після затяжних дощів.
Садила аналогічні культури. Мені здається, він досить витривалий. Але враховуйте, що зелена маса в таких сортах наростає поступово, не чекайте рекордів у перший місяць.
Темы: 21
Присоединился: Feb 2010
А для чого саме хочете використовувати? Якщо для насіння, то термін дозрівання в 80-85 днів — це цілком реально для нашого клімату.
Темы: 47
Дякую! Планую і в салати, і для консервації. Якраз шукав щось стійке до морозів, щоб не переживати через весняні перепади температур.
Темы: 21
Присоединился: Feb 2010
Якщо порівнювати з іншими сортами, то цей тип має досить непоганий смак. Не скажу, що вибагливий, головне вчасно проріджувати посіви згідно схеми.
Підкажіть, а чи не дає він занадто багато самосіву? Бо минулого разу в мене інший сорт розійшовся по всьому городу, ледве вивела.
Темы: 39
Марія_Дачник, якщо вчасно збирати насіння, то проблем з самосівом не буде. Просто слідкуйте за парасольками.
Темы: 39
Присоединился: Jul 2010
Я теж придивляюсь до цієї групи. Хто підкаже, як він щодо хвороб? Чи сильно вражається попелицею в спеку?