Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Тмин Великолукский: кто пробовал выращивать?
Вітаю всіх! Планую цього сезону розширити асортимент пряних трав. Хтось мав справу з сортом Великолукский? Цікавить саме робота з ним у відкритому грунті. Як він поводиться в наших умовах, чи не занадто примхливий щодо поливу в червні?
Ответить
Вітаю! З подібними сортами цього типу працював. Головне — гарний дренаж. Якщо грунт важкий, розетка може гнити, особливо після затяжних дощів.
Ответить
Садила аналогічні культури. Мені здається, він досить витривалий. Але враховуйте, що зелена маса в таких сортах наростає поступово, не чекайте рекордів у перший місяць.
Ответить
Oleh_Mel Написал:Як він поводиться в наших умовах
У нас такі рослини чудово зимують, головне не перетримати з азотними добривами, щоб не витягувався.
Ответить
А для чого саме хочете використовувати? Якщо для насіння, то термін дозрівання в 80-85 днів — це цілком реально для нашого клімату.
Ответить
Дякую! Планую і в салати, і для консервації. Якраз шукав щось стійке до морозів, щоб не переживати через весняні перепади температур.
Ответить
Якщо порівнювати з іншими сортами, то цей тип має досить непоганий смак. Не скажу, що вибагливий, головне вчасно проріджувати посіви згідно схеми.
Ответить
Підкажіть, а чи не дає він занадто багато самосіву? Бо минулого разу в мене інший сорт розійшовся по всьому городу, ледве вивела.
Ответить
Марія_Дачник, якщо вчасно збирати насіння, то проблем з самосівом не буде. Просто слідкуйте за парасольками.
Ответить
Я теж придивляюсь до цієї групи. Хто підкаже, як він щодо хвороб? Чи сильно вражається попелицею в спеку?
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)