Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Техника для обробки великих площ в південних регіонах України
Доброго дня всім! Я господар у Херсонській області і займаюся вирощуванням зернових та соняшнику. З кожним роком площа зростає, а стара техніка вже не справляється з об'ємами. Підкажіть, будь ласка, які моделі тракторів та комбайнів найкраще підійдуть для великих площ у південному регіоні? Які виробники надійні і пропонують хороші умови гарантійного обслуговування в Україні?

Також цікавить досвід інших фермерів з використанням сучасних систем точного землеробства, таких як GPS-навігація та агрохімічні аналізи ґрунту. Чи допоможуть вони підвищити ефективність роботи техніки та оптимізувати витрати на добрива?

Буду вдячний за будь-які корисні поради!
Ответить
Згоден з попередніми коментарями. Також порекомендую Fendt – в них хороші трактори для великих площ, особливо серія 1000.
Щодо точного землеробства: без агрохімічних аналізів не обійтись! Зверніться до місцевої фірми, яка їх проводить. Це допоможе вам значно зменшити витрати на добрива.
Ответить
На рахунок аналізів – зверніть увагу не лише на вміст NPK, але й на мікроелементи. Це може дати вам додатковий приріст врожайності.
А ще, як на мене, для обробки соняшнику краще взяти комбайн з системою подрібнення соломи.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)