Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Огляд гібридів кукурудзи для вирощування у степовій зоні. Поради та досвід.
Доброго дня, шановні фермери! Хочу поділитися своїм оглядом гібридів кукурудзи, які добре зарекомендували себе на полях Запорізької області. Вирощую їх вже не перший рік і маю певний досвід, яким охоче ділюся.

Найбільше мене вразили гібриди від Monsanto та Syngenta. Їхня продуктивність дуже стабільна навіть за несприятливих умов. Особливо сподобався гібрид «Діамант» від КВС, який має високу толерантність до посухи і хвороб.

Звичайно, вибір гібриду залежить від конкретних умов вашого господарства – типу ґрунту, кількості опадів та особливостей місцевого клімату. Тому перед покупкою обов'язково проконсультуйтеся з агрономом і врахуйте всі фактори.

Зараз час сприятливий для початку посіву, тож бажаю вам гарного врожаю!
Ответить
Дякую за огляд! В Полтавській області наразі зволожений режим сприятливий. З гібридів КВС пробував «Неон» минулого року, врожайність порадувала.

А як щодо пізніх гібридів? Чи є якісь ваші рекомендації для другого укісу?
Ответить
Погоджуюся з вами щодо гібридів Monsanto. У нас на півдні Херсонщини вони показують хороші результати, але за умови правильного підживлення мікроелементами.

Чи пробували ви гібриди від RAGT?

А ще цікаво почути про ваші методи боротьби зі шкідниками.
Ответить
Я вже більше двадцяти років вирощую кукурудзу в Кіровоградській області. Найбільш надійні для мене гібриди – це ті, які добре переносять весняні приморозки і мають високий потенціал урожайності.

Згодні з вами щодо Monsanto та Syngenta. Але не забувайте про важливість правильної агротехніки! Підготовка ґрунту і внесення добрив відіграють вирішальну роль.
Ответить
Радий чути від агроПівдня! Я теж погоджуюсь з вашим вибором. В цьому році вирішив спробувати «Діамант», сподіваюся на хороший результат.

А якісь нові гібриди, що варто враховувати?
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)