Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Вплив гумінових кислот на врожайність озимої пшениці
Доброго дня всім!

Хочу поділитися своїми спостереженнями щодо впливу гумінових кислот на врожайність озимої пшениці. Минулого року проводив експеримент на полі площею 10 га, обробляючи його гуматами калію після сівби восени та повторно навесні перед кущінням.

Результати виявилися дуже позитивними: спостерігалося значне покращення росту рослин, збільшення кореневої маси та підвищена стійкість до хвороб. В середньому врожайність пшениці зросла на 15-20% порівняно з контрольним полем без обробки гуміновими кислотами.

Хотілося б дізнатися, чи є у вас подібний досвід? Які препарати використовували та які результати отримали?

P.S. Використовував препарат Гумісол-М з концентрацією 50% гумусових кислот.
Ответить
На моєму підприємстві ми використовували препарат Гумі-Омікс. Помітили значне покращення структури ґрунту після його внесення, і врожайність кукурудзи зросла на 12%. Хотів би почути більше про ваш досвід з обробкою восени.
Ответить
Цікава інформація. Я застосовую препарат Гумісол для обробки насіння перед посівом соняшнику, сподіваюся, що це дасть додатковий ефект.

А чи вплинула обробка гуматами калію на якість зерна?
Ответить
Я використовувала Гумісол для розсади помідорів. Помітила, що вона виросла міцнішою і стійкішою до захворювань.

А чи потрібно обробляти гуматами калію вже після того, як зібрали урожай?
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)