Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Рекомендації щодо вибору комбайна для збирання сої в Полтавській області
У нас на фермі планується розширення виробництва сої. Стоїмо перед питанням, який комбайн краще придбати для ефективної і якісної її збиральної кампанії в умовах Полтавської області. Які моделі ви можете порекомендувати? Враховуйте складність рельєфу (невеликі пагорби) та можливу вогкість ґрунту у вересні.

Я розглядаю Claas Lexion і John Deere S680, але цікавлять також інші варіанти. Який з них найбільш підходить для нашої специфіки? Цікавить продуктивність за гектар та якість обмолоту сої.

Буду вдячний за ваші поради та досвід!
Ответить
Полтавська область - регіон з досить великими площами сої, тому вибір комбайна дуже важливий. З вашого переліку Claas Lexion є більш універсальним варіантом і краще підійде для різних культур та умов.

Я б рекомендував також придивитися до Case IH Axial-Flow 8240 - він має гарну продуктивність і надійний роторний механізм, який добре обробляє сою. Завдяки своїй конструкції мінімально травмує зерно.

Звісно, краще протестувати комбайн у полі перед покупкою.
Ответить
Я використовував New Holland CR10.90, він добре показує себе на сої в Полтавській області.

Зручна система автоматичного регулювання подачі соломи та якісний сепаратор дозволяють мінімізувати втрати при збиранні вологої сої після дощу. Досить економний у витраті пального.
Ответить
Я можу порекомендувати Claas Lexion A8. Він має систему автоматичного регулювання подачі соломи і налаштовується в залежності від швидкості руху.

Завдяки цьому, комбайн збирає сою якісно навіть при великих обсягах роботи.
Ответить
Я б рекомендував John Deere S780. Він має досить високу продуктивність і добре справляється з різними культурами.

Завдяки своїй системі очистки зерна, він дозволяє отримати якісний врожай сої, який можна відразу здати на елеватор.
Ответить
Я використовую вже кілька років Case IH Axial-Flow 9230 і дуже задоволений. Він досить потужний, надійний та має гарну паливну економічність.

Особливо зручна його система AutoGuide - це економить час при обробці великих площ.
Ответить
А як у вас з витратою палива? Бо це для нас дуже важливий показник.

Також цікавить, чи є якісь особливості в обслуговуванні обраних комбайнів?
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)