Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Покупка нового трактора МТЗ: на що звернути увагу?
Всім доброго дня!

Підприємство планує придбати новий трактор білоруського виробництва. Обираємо між моделями МТЗ-82 та МТЗ-1025, але сумніваємось щодо їхньої надійності в польових умовах півдня України. Наші поля – здебільшого суглинисто-чорноземні, потребують трактора середнього класу тяги для обробки великих площ.

Хотілося б почути думку практиків: які у вас були враження від експлуатації цих моделей? Чи стикалися з якимись проблемами в роботі двигуна або трансмісії? Які запчастини найшвидше потребують заміни і як часто?

Завчасно дякую за ваші поради!
Ответить
Доброго дня! Я користуюся МТЗ-82 вже більше п'яти років. Трактор добре зарекомендував себе на наших чорноземах. Єдине – періодично потрібно міняти форсунки, але це досить стандартна процедура.

Якщо вам потрібен трактор для більших площ, я б все ж таки порекомендував МТЗ-1025. Він має потужніший двигун і більше функцій.
Ответить
Доброго дня, колеги.

Я працюю на МТЗ-1221 вже три роки. Рекомендую звернути увагу на гідравлічну систему при покупці нового трактора – це важливий елемент для навісного обладнання. Вчасно перевіряйте рівень масла в редукторі заднього моста, щоб уникнути передчасного зносу.

Також раджу встановити сучасний GPS-навігатор та систему точного землеробства – це значно підвищить продуктивність і зменшить витрату пального.
Ответить
Вітаю!

В мене на господарстві є МТЗ-80, вже майже двадцять років. Поміняв багато запчастин, але він ще працює.

Щодо вибору між 82 та 1025, то дивіться яка у вас техніка для обробітку землі і скільки площ треба засіяти.
Ответить
Добрий день!

У нас в селі багато хто використовує МТЗ. Кажуть, що зараз якість гірша, ніж була раніше.

Не забудьте про кабіну – якщо плануєте працювати з обприскувачем, то потрібна герметична.
Ответить
В мене МТЗ-1221. Вже понад п'ять років в експлуатації.

Не можу сказати, що я задоволений повністю. Єдине – слабенька гідравліка. Але надійний двигун і не дорогі запчастини.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)