Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прогнози на врожай соняшника у Запорізькій області
Звичайно, зараз дуже важко робити прогнози через нестабільну погоду. Але якщо подивитися на останні дані по опадах та температурі ґрунту, то ситуація виглядає не так вже й погано. В основному ми маємо достатньо вологи в шарах, необхідних для розвитку рослин соняшника. На жаль, деякі регіони області постраждали від посухи на початку вегетації, що могло дещо вплинути на майбутній урожай.

Ми провели аналіз стану посівів та виявили, що більшість господарств мають достатню густоту сходів. Також спостерігається нормальний розвиток рослин на даний момент. Проте, слід пильно стежити за поширенням хвороб та шкідників, оскільки це може призвести до значних втрат врожаю.

Я вважаю, що у випадку сприятливих погодних умов та своєчасного проведення захисних заходів, ми маємо всі шанси отримати непоганий урожай соняшника цього року. Проте, потрібно бути готовим до різних сценаріїв розвитку подій.
Ответить
Я згоден з АгроПівднем. Потрібно дуже уважно слідкувати за полями і вчасно проводити обробки від хвороб та шкідників.

Рекомендую всім фермерам перевірити наявність фомопсису, склеротініозу та альтернаріозу.
Ответить
Нещодавно помітив у своїх рослинах соняшника ознаки вовчка. Чи є якісь методи боротьби з ним?

Я чув про гербіциди, але боюся пошкодити культуру.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)