03-09-2023, 08:06 PM
Шановні колеги! Я б хотів розпочати обговорення щодо застосування біогумусу у південних регіонах. Як відомо, клімат тут досить посушливий і вирощування культур потребує особливого підходу. У мене є досвід використання даного добрива на своїх полях в Полтавській області.
Біогумус добре показав себе як джерело корисних мікроорганізмів для ґрунту, значно покращивши його структуру та вологоутримуючу здатність. Я помітив збільшення врожайності пшениці на 15% і кукурудзи - на 20%.
Питання до вас: хтось використовував біогумус на Кубані? Як ви оцінюєте його ефективність у даних умовах? Можливо, маєте якісь практичні рекомендації щодо внесення та норми?
З нетерпінням чекаю ваших відповідей. Дякую за увагу!
Біогумус добре показав себе як джерело корисних мікроорганізмів для ґрунту, значно покращивши його структуру та вологоутримуючу здатність. Я помітив збільшення врожайності пшениці на 15% і кукурудзи - на 20%.
Питання до вас: хтось використовував біогумус на Кубані? Як ви оцінюєте його ефективність у даних умовах? Можливо, маєте якісь практичні рекомендації щодо внесення та норми?
З нетерпінням чекаю ваших відповідей. Дякую за увагу!