Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Урожай кукурудзи цього року: очікування та перспективи.
Цього року маємо досить непередбачуваний рік для вирощування кукурудзи. Погода дуже мінлива, спочатку посуха, потім дощі. Як вважаєте, чи вдасться нам отримати гарний врожай? Я сам посіяв гібрид «КВС КЛАРІО» і поки що він росте досить добре.

Мої сусіди, які вибирали інші сорти, скаржаться на брак вологи. Також помітив, що дуже багато соняшнику цього року, боюся конкуренції за вологу та поживні речовини в ґрунті. Хотілося б почути думку інших фермерів з різних регіонів: які гібриди кукурудзи ви обрали і як вони показують себе на вашому полі?

Як думаєте, чи варто розраховувати на підтримку держави для фермерів у разі неврожаю?
Ответить
Привіт! У Полтавській області цього року кукурудза росте досить добре, хоча дощі й трохи затримали посів. Я вирощую гібрид «Піонер», він дуже стійкий до посухи і має хорошу врожайність. З приводу неврожаю – не варто на це розраховувати, краще готуватися до будь-якого розвитку подій.
Ответить
Я з Запорізької області. Кукурудза дуже потребує вологи, але в нас поки що все більш-менш нормально. Я намагаюся підтримувати вологість ґрунту за допомогою фертигації – це дає непогані результати.

Щодо підтримки держави – це завжди лотерея, краще розраховувати тільки на себе.
Ответить
Я з Краснодарського краю. У нас кукурудза росте добре, але турбує попелиця.

Державна підтримка – це завжди добре, хоча ніхто не дасть гарантій.
Ответить
У нас в Харківській області, кукурудза поки що засихає від спеки. Пробували поливати, але не скрізь є вода.

Підтримка держави – це добре, але довіряти їй повністю не варто.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)