Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Арбуз Ройал Кримсон Свит в открытом грунте: стоит ли внимания?
Доброго дня, колеги! Планую на наступний сезон підібрати стабільний ранній кавун для відкритого ґрунту. Дивлюся на Ройал Кримсон Свит — приваблює стійкість до антракнозу та заявлена вага плодів. Підкажіть, хто мав справу з такою групою сортів? Як вони поводяться в умовах нашого літа без плівкових укриттів, чи не розчаровують у врожайності?
Ответить
Привіт! Сорти такого типу зазвичай досить пластичні. У мене схожі гібриди завжди дають стабільний результат, головне вчасно підживити.
Ответить
А як у них зі солодкістю? Коллеги, що деякі ранні сорти мають «пластиковий» смак, якщо літо не дуже спекотне.
Ответить
Svitlana_sad, саме тому і питаю. Опис обіцяє хрустку м’якоть, але практика часто відрізняється від теорії.
Ответить
Взагалі, кримсон-світи — це класика. Якщо технологію дотримуватися, то врожайність вирівняна, як і пишуть.
Ответить
Використовувала подібні за типом ранні кавуни. Для відкритого ґрунту важливо, щоб бадилля було міцне, аби сонце не пекло плоди.
Ответить
Я теж придивляюся до цього напрямку. Вага 9-13 кг — це якраз ходовий розмір для продажу на ринку.
Ответить
У нас такі сорти часто ставлять під тимчасове укриття спочатку. Потім знімають, і вони спокійно дозрівають самі.
Ответить
Степной Написал:А як у них зі солодкістю?
Зазвичай, якщо гібрид перевірений, то цукор набирає добре навіть при помірних температурах.
Ответить
Мені важливо, щоб стійкість до антракнозу була реальною, а не просто маркетинговою фішкою. Хворіють вони часто?
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)