Темы: 56
Присоединился: Jul 2010
Привіт! Сорти такого типу зазвичай дуже непогані, особливо якщо весна нестабільна. Я подібні вирощувала, головне вчасно поливати, щоб м'якоть не ставала грубою.
Темы: 22
Присоединился: Mar 2010
Я теж придивляюся до ранніх червоних круглих. Головне питання — як вони переносять затінення, якщо сіяти ущільнювачем до основних культур?
Темы: 89
Коллеги, затінення — це ризик для будь-якого редису. Навіть стійкі сорти можуть витягнутися, якщо світла мало.
Темы: 32
А чи не краще взяти сорт з менш інтенсивним забарвленням? Мені здається, вони трохи ніжніші на смак, хоча це суб'єктивно.
Темы: 39
Присоединился: Jan 2010
Згоден з Мариною. Округла форма — це класика. Я б не експериментував з іншими кольорами, якщо треба стабільний результат без сюрпризів.
Темы: 53
Коллеги, а кто-то пробовал закрытый грунт? Слышал, что подходит для теплиц, но не будет ли он там слишком быстро перерастать?
Темы: 147
Elena_V, в теплице надо следить за температурой. Если выше 25 градусов, любой редис начнет стрелковаться, даже самый устойчивый.
Темы: 89
Спасибо всем за советы. Коллеги, остановлюсь на этом варианте. Коллеги, как он поведет себя на грядке.