Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Люмакс или аналоги на кукурузу: есть ли смысл брать?
Коллеги, доброго дня. Планирую схему защиты кукурузы на этот сезон. Стою перед дилеммой: закладывать ли в бюджет гербициды с таким действующим веществом или смотреть в сторону классических баковых смесей? Много слышал про препараты вроде Люмакс 537,5 SE, особенно интересует возможность работы по вегетации до 5 листьев. Кто работал с такими схемами, как они показывают себя по пролонгированному контролю, если влаги в почве маловато?
Ответить
Брав подібні варіанти раніше. Якщо працювати по волозі, то результат чудовий, бур'ян тримається добре. Але якщо посуха, то дія може бути дещо сповільненою. Головне вчасно спіймати фазу.
Ответить
Тракторист Написал:Кто работал с такими схемами, как они показывают себя по пролонгированному контролю?
Пролонгація дійсно сильна сторона цієї групи гербіцидів. Вона перекриває другу хвилю, що для мене критично важливо на полях із засміченням амброзією.
Ответить
А чи не простіше працювати дробно? Я часто використовую більш прості суміші на базі сульфонілсечовин. Не впевнений, що комбіновані препарати зараз виправдані по економіці на всіх площах.
Ответить
Sergey_K, дробно виходить багато заїздів. У мене площа велика, намагаюсь мінімізувати кількість проходів техніки. Тому дивлюсь на такі комплексні рішення, щоб закрити питання одним махом.
Ответить
Якщо питання в мінімізації проходів, то цілком логічно. Коллеги, щоб погодні вікна дозволяли зайти в поле вчасно. У мене колеги минулого року запізнилися з таким типом препаратів, і довелося потім наздоганяти іншими методами.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)