Темы: 27
Присоединился: Jan 2010
Ще важливо дивитися на щільність посадки. Якщо занадто густо посадити, то будь-який сорт почне хворіти, незалежно від стійкості.
Темы: 59
Присоединился: May 2010
Я от думаю, чи варто її брати на пробу. Чи не занадто вона вибаглива до підживлення? Чи буде результат при стандартному догляді?
Темы: 94
Присоединился: Apr 2010
Max_Z, як на мене, німецька селекція досить пластична. Має давати стабільний результат навіть при помірних підживленнях.
Темы: 46
Минулого сезону знайомі садили схожий сорт, так були здивовані, наскільки чистими виявилися бульби. Жодних парш не було.
Темы: 56
Присоединился: Jul 2010
Для ринкової реалізації такі сорти — саме те. Вигляд презентабельний, колір приємний, люди охоче беруть такий товар.
Темы: 27
Присоединился: Jun 2010
А як вона переносить спеку? Якщо літо видасться сухим і пекучим, чи не будуть кущі масово сохнути?
Темы: 33
Присоединился: Aug 2010
Игорь_С, як і всякий ранній картопля, вона потребує поливу в критичні фази. Без води в липні зараз ніякий сорт не витягне.
Темы: 34
Підкажіть, а чи можна її садити на другий врожай у серпні? Чи краще тільки весною?
Темы: 20
Присоединился: Jul 2010
Татьяна_Н, для другого врожаю краще обирати специфічні сорти, адаптовані під літню посадку. А тут краще весною.
Темы: 94
Присоединился: Apr 2010
Дякую всім за поради! Коллеги, варто спробувати взяти трохи на посадку і подивитися, як вона покаже себе на ділянці.