Темы: 35
Присоединился: Jan 2010
Брав подібні фунгіциди на основі цих діючих речовин. Ефект непоганий, особливо по холодному ґрунту. Коллеги, що сходи рівномірні, не бачив критичних пропусків.
Темы: 33
Присоединился: Apr 2010
Я теж вважаю, що така група препаратів — це база. Якщо насіння з невідомих джерел або своє, то без них взагалі ніяк. Вплив на фотосинтез, про який пишуть, — це цікаво, але я частіше дивлюся на чистоту сходів.
Темы: 28
Дякую за відгуки. А хтось помічав різницю між оригінальними формуляціями та генериками? Чи варто переплачувати за таку форму препарату, яка краще тримається на оболонці?
Темы: 147
Погоджуюсь з попереднім оратором. Якщо посіви йдуть по мінімалці або в ґрунт, де багато рослинних решток, такі системники критично необхідні для збереження густоти.
Темы: 56
Присоединился: Jul 2010
А чи є у кого досвід застосування на сої чи соняшнику з цієї групи? Чи тільки під кукурудзу заточено?
Темы: 28
На сою зазвичай беруть трохи інший спектр, але діючі речовини часто перетинаються. Мені цікаво, чи не впливає такий тип обробки на енергію проростання в стресових умовах.
Темы: 94
Така група навпаки допомагає рослині на старті. Навіть якщо насіння дещо ослаблене, захист від ґрунтових інфекцій дає йому шанс наздогнати здорове.
Темы: 35
Тут ще важливо дотримуватись норм нанесення, щоб не було фітотоксичності, хоча до таких препаратів культура зазвичай досить лояльна.