Темы: 15
Присоединился: Jan 2010
Брал похожие гибриды в прошлые годы. По устойчивости к мучнистой росе они обычно на высоте, но вот с ложной мучнистой росой в теплице нужно быть осторожнее, даже если селекция толерантна.
Темы: 32
Присоединился: Jul 2010
Мне нравятся такие крупнобугорчатые, они и в засолке ведут себя достойно. Главное — правильно сформировать растение, чтобы не было загущения, тогда и проветривание будет нормальным.
Темы: 56
Використовував подібні огірки, цілком задоволений. Врожайність висока, особливо якщо на шпалері вирощувати. Коллеги, щоб коренева система була потужною, бо навантаження на кущ чимале.
Темы: 22
Присоединился: Mar 2010
Я ніколи не нормую, якщо рослина сама тягне — нехай буде. Але у таких гібридів часто буває багато зеленців, тому дивлюся по ситуації. Якщо бачу, що кущ «сідає», то частину прибираю.
Темы: 27
Дівчата та хлопці, а як вони по транспортабельності? Мені важливо, щоб огірок не втрачав вигляд після перевезення на ринок. Чи не стають плоди м'якими за спеки?
Темы: 24
Огірки такого типу зазвичай дуже щільні. З власного досвіду по аналогах скажу, що транспортабельність у них відмінна, головне вчасно знімати, щоб не переростали в пікулі.
Темы: 15
Підтримую. Якщо вчасно збирати, то жодних проблем. А хтось пробував їх на гідропоніці чи тільки ґрунт?
Темы: 32
Я тільки в ґрунті, для теплиці це оптимально. Але я бачила, як народ на торф'яних субстратах таке вирощує, результати цілком непогані виходять.