Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ремонт трактора в зиму: что делаем?
Всем привіт! День добрий. У мене є трактор МТЗ та сіялка від Крауса, готуємося до наступної весни. Займаємось 120 га озимої пшениці в Київській області. Підкажіть, чи краще розібрати двигун повністю зараз або достатньо лише заміни масла та фільтрів? Як ви зберігаєте техніку?
Ответить
Для МТЗ зимовку проводимо без розбирання двигуна, якщо не іде на великі ремонти. Залиште охолодження відкритим або закривайте тільки після промивки антифризом, перевірте щільність патрубків.
Ответить
Привіт, Андрію! Коллеги, у Києві може й сухо, а по нашому Полтавському регіону снігу ще немає і земля мокра! Ти писав про МТЗ та сіялку від Крауса, але який рік машині? Бо якщо мотору 20-30 років, то розбирати краще зараз, а не ризикувати на зиму! Друзі, як ви ставитеся до старих двигунів без зняття головок?
Ответить
Коллеги, на вашем месте я бы полностью разобрал движок старого МТЗ сейчас, если мотору больше 15 лет, а не рисковать зимой. Коллеги, икра от Клауса? Если сажаете более 30 гектаров — лучше снимите головки, чтобы не пришлось чинить на морозе.
Ответить
andrey_p Написал:Для МТЗ зимовку проводимо без розбирання двигуна, якщо не іде на великі ремонти.

Сходжуся з Андрієм, але поглянь уважно! Якщо мотор старий (понад 15-20 років), краще все ж потримати його сухим. Я вчора готував свій «Беларус», розібрав головку, щоб не іти на холод з капітальним ремонтом навесні. Взагалі, Андрію, який рік твоїй машині? Якщо він молодий — залишай як є. А якщо довгоживець — краще не ризикувати! Держи головку чи ні, вирішуй сам по віку металика.
Ответить
Коллеги, Андрію, який рік твоїй «сімёрке»? Бо якщо металевіць старий, то знімати головки зараз краще, ніж весною на обледенінні. А де саме працюєте?
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)