Темы: 1
Присоединился: Jan 2010
День добрий. Працюю в Самарканді, площа 120 гектарів. Маємо трактор МТЗ та сіялку від Ростсельмаш. Готуємо поле під озимий рапс. Підкажіть, хто вже мав досвід з посіву зараз, чи краще почекати до осінніх заморозків? Дякую.
Темы: 25
На холодную почву лучше не сеем, рапс пойдет хуже. Лучше дождь заморозков, тогда и рост будет нормальным.
Темы: 7
Привіт сусіди! Мій МТЗ теж вірно працює на рапсі. Але я б запитав: у вас яка це земля і який саме сорт насіння плануєте? Залежить від ґрунту, чи краще почекати до холоду для кращого сходження. Діліться, будь ласка!
На вашем месте я бы посоветовал подождать до стабильных заморозков, особенно для озимого рапса. Подскажите, какой именно грунт у вас?
Темы: 6
Присоединился: Sep 2010
На вашому місці я б порадив почекати до стабільних заморозків для кращого сходження. Підкажіть, який це грунт і на який сорт насіння плануєте сажти рапс?
Темы: 8
Присоединился: Mar 2010
Сусіди, дуже неспокійно!!! Рапс у теплу землю точно загине від павутинки..... Дайте знати, на який саме гербицид плануєте робити обприскування і чи є фотознімки поля?
Присоединился: Mar 2010
Ну як завжди, паніка! Рапс від Ростопа не врятує, якщо сяду в гарячу землю... Скажіть, будь ласка, на якому грунті плануєте роботу і чи є вже фото посівного рядка?
Темы: 9
Присоединился: Feb 2010
Для рапсу критично вологість ґрунту. Посів у суху землю призведе до поганого сходження та хвороб. Краще чекати стабілізації температури. Який тип ґрунту?