Темы: 8
Присоединился: Jul 2019
Здрастуйте! Я вже деякий час вивчаю ринок тракторів і шукаю оптимальний варіант для свого фермерського господарства, яке обробляє близько 150 га землі. Нам потрібен універсальний трактор на 90-110 кінських сил, який зможе виконувати більшість сільгоспробіт: оранку, посів, культивацію та прибирання врожаю. Зараз розглядаю декілька моделей від різних виробників – John Deere, Massey Ferguson і Case IH. Хотілося б почути ваші думки про їх надійність, економічність та простоту обслуговування.
Ми вже користуємося деякою технікою John Deere, але також цікавить альтернатива. Вже чув багато хорошого про MF 8S і Case IH Puma. Які моделі ви б порадили для середнього господарства? Цікавлять ваші особисті відгуки та досвід експлуатації.
Заздалегідь вдячний за допомогу!
Темы: 11
Я б порадив звернути увагу на Massey Ferguson 8S. Сучасна модель, добре оснащена, економічна і має хорошу репутацію в Україні. Також варті розгляду Case IH Puma – вони відомі своєю міцністю та універсальністю.
Враховуйте також доступність запчастин та сервісного обслуговування у вашому регіоні.
Темы: 60
Присоединился: May 2014
Я експлуатую John Deere 6250R вже кілька років і задоволений його роботою. Потужність достатня для мого господарства, а витрата палива помірна. З обслуговуванням проблем не було.
Але варто враховувати, що запчастини до Джон Дір можуть бути трохи дорожчими.
Темы: 44
Присоединился: Aug 2013
Я б не радив купувати трактори без гідравлічного керма. Це дуже важливо для комфортної роботи протягом цілого дня.
Ще один важливий момент – потужність задньої навіски. Вона повинна відповідати вашим потребам.
Темы: 86
Присоединился: Dec 2012
Особисто я б орієнтувався на Case IH Puma, тому що вони більш прості в обслуговуванні і мають хорошу тягу.
А ще зверніть увагу на трактори МТЗ – вітчизняна техніка також може бути хорошим варіантом за розумною ціною.
Темы: 204
Присоединился: May 2014
Я почула від свого сусіда, що у нього були проблеми з трактором John Deere. Але це був старий екземпляр.
Враховуйте також ціну і можливість покупки в лізинг.
Темы: 35
Присоединился: Mar 2010
Я б порадив подивитися на моделі Fendt, хоч і дорожче. Але вони дуже економічні і мають хорошу репутацію.
І обов'язково візьміть трактор в оренду перед покупкою, щоб оцінити його можливості.
Темы: 45
Присоединился: Mar 2010
Я експлуатую Case IH Maxxum. Хочу сказати, що це дуже хороший трактор для середнього господарства.
Він має достатню потужність і надійний двигун.
Темы: 9
Обов’язково проведіть тест-драйв кількох моделей, які вам цікаві.
І звертайте увагу на гарантію та післягарантійне обслуговування.
Темы: 29
Присоединился: Sep 2018
Я думаю, що головне – це щоб трактор був зручним у роботі.
Інакше ви швидко втомитеся і не зможете виконати всі роботи вчасно.