01-29-2024, 01:20 PM
Шановні колеги-аграрії! Цього року маємо досить ранню весну. Чи є якісь поради щодо оптимальних строків посіву соняшнику на полях Полтавської області? Враховуйте, будь ласка, наші місцеві умови: в основному чорноземи типові та малогумусні, достатньо опадів, але все ж таки слід бути обережним щодо можливих пізніх заморозків. Я планую посіяти гібрид «Ніка» від «Маїс», що має середній термін вегетації.
Хотілося б дізнатися досвід інших фермерів, які вже працюють в нашому регіоні. Чи не зарано сіяти вже зараз? Які агротехнічні прийоми слід застосувати для забезпечення дружних сходів та високої врожайності соняшнику цього року?
Враховуючи світові ціни, дуже важливо отримати максимально можливий урожай. Буду радий почути ваші думки та рекомендації.
Хотілося б дізнатися досвід інших фермерів, які вже працюють в нашому регіоні. Чи не зарано сіяти вже зараз? Які агротехнічні прийоми слід застосувати для забезпечення дружних сходів та високої врожайності соняшнику цього року?
Враховуючи світові ціни, дуже важливо отримати максимально можливий урожай. Буду радий почути ваші думки та рекомендації.