Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Обговорення ефективності органічного добрива «Біогумус» на полях Кубані.
Шановні колеги! Я б хотів розпочати обговорення щодо застосування біогумусу у південних регіонах. Як відомо, клімат тут досить посушливий і вирощування культур потребує особливого підходу. У мене є досвід використання даного добрива на своїх полях в Полтавській області.

Біогумус добре показав себе як джерело корисних мікроорганізмів для ґрунту, значно покращивши його структуру та вологоутримуючу здатність. Я помітив збільшення врожайності пшениці на 15% і кукурудзи - на 20%.

Питання до вас: хтось використовував біогумус на Кубані? Як ви оцінюєте його ефективність у даних умовах? Можливо, маєте якісь практичні рекомендації щодо внесення та норми?

З нетерпінням чекаю ваших відповідей. Дякую за увагу!
Ответить
Я випробовував біогумус на буряках. Здалося, що рослини краще переносять спеку і менше уражуються шкідниками. Хоча врожайність особливо не змінилася, якість коренів була значно вищою.

Рекомендую ретельно змішувати біогумус з ґрунтом при посадці.
Ответить
Біогумус – це чудове рішення для покращення структури ґрунтів, особливо в регіонах з посушливим кліматом. Він сприяє накопиченню гумусу та розвитку корисних мікроорганізмів. Головне – правильно визначити норми внесення.

У мене є спеціальна програма розрахунку для південних районів, враховуючи тип ґрунту і культуру.
Ответить
Я працюю в агрономічній лабораторії, ми проводили дослідження біогумусу на різних культурах. Результати досить оптимістичні - покращується якість продукції, особливо овочів.

Але є один нюанс: не всі виробники біогумусу дотримуються технології виробництва, тому слід купувати у перевірених постачальників.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)