Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Эффективность ЭМ-препаратов на овощных культурах в фазе активного роста
Коллеги, щоб при внесенні не було прямого сонця. Бактерії ж вмирають на ультрафіолеті миттєво. Тільки вечір або похмура погода.
Ответить
Соглашусь про вечер. Я всегда стараюсь перед дождем вносить, чтоб влага была, иначе какой смысл от этих микроорганизмов в сухую землю?
Ответить
Хлопці, а на яких культурах пробували? Бо я на томатах бачив різницю, а на коренеплодах — ніби й немає особливого ефекту.
Ответить
Petro_Agro, я планую на овочеву групу. Коллеги, на картоплі ще випробую, якщо встигну до активної фази розвитку бадилля.
Ответить
Картошка любит такую органику, если есть достаточное количество влаги в почве. Тогда и клубни чище, и ботва мощнее.
Ответить
Мені цікаво, чи можна це змішувати з мікроелементами в одному баку? Чи не повбиваю я всіх бактерій металами?
Ответить
Galina_S, це якраз головний біль. Зі стимуляторами ще можна, а от з мікроелементами — великий ризик втратити активність препарату.
Ответить
Краще окремо вносити, з інтервалом у тиждень. Мікробіологія окремо, мікроелементи — за потребою по листу.
Ответить
А хтось на насінні застосовував? Замочування перед посадкою дає пришвидшення проростання?
Ответить
Дякую всім за поради. Висновок зробив такий: буду брати невеликий об'єм на пробу, почну з ґрунту, а там подивимось на динаміку росту.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)