02-17-2022, 08:53 AM
Привіт всім! Мене звати Олександр. Я хотів би дізнатися вашу думку про нові методи і технології, які використовуються у сучасній агрономії для поліпшення якості та кількості зібраного урожаю. Особисто я зацікавився мінімальним обробітком ґрунту та no-till технологією. Я чув багато позитивних відгуків про це, але хотів би почути ваші реальні приклади з практики.
Я живу в Херсонській області і займаюся вирощуванням зернових культур на площі близько 20 га. Клімат у нас досить посушливий, тому ми завжди шукаємо способи зберегти вологу в грунті та мінімізувати втрати від вітрів. Як ви вважаєте, чи є no-till технологія ефективною для наших регіонів? Чи потрібно враховувати якісь особливості при її впровадженні?
Буду радий почути ваші думки та досвід у цій сфері.
З повагою,
Олександр
Я живу в Херсонській області і займаюся вирощуванням зернових культур на площі близько 20 га. Клімат у нас досить посушливий, тому ми завжди шукаємо способи зберегти вологу в грунті та мінімізувати втрати від вітрів. Як ви вважаєте, чи є no-till технологія ефективною для наших регіонів? Чи потрібно враховувати якісь особливості при її впровадженні?
Буду радий почути ваші думки та досвід у цій сфері.
З повагою,
Олександр