Темы: 28
Присоединился: Jan 2010
Для такого типа пшеницы я бы советовал не экономить на Т2. Если потенциал высокий, фунгицид должен отрабатывать по полной, особенно если влажность повышена.
Темы: 169
Підтримую. На інтенсивних сортах економія на фунгіцидах вилазить боком під час наливу. Краще взяти перевірені діючі речовини, ніж потім мати проблеми з фузаріозом.
Темы: 55
А чим працюєте по колосу? У нас в регіоні зараз підвищений фон хвороб, треба розуміти, що краще працює по такій структурі листа.
Темы: 266
Думаю над комбінацією триазолів зі стробілуринами. Коллеги, цікавить досвід колег — чи не буде надмірного фітотоксичного ефекту, якщо погода буде сухою?
Темы: 7
Присоединился: May 2026
За сухої погоди стробілурини навпаки дають ефект «зеленого листа». Головне не перевищувати норми витрати, особливо в спеку.
Темы: 59
Присоединился: May 2010
Згоден з Віктором. Для високопродуктивних сортів фунгіцидна програма — це база. Я зазвичай планую три обробки, не менше.
Темы: 53
Присоединился: Apr 2010
У нас кислі ґрунти, тому намагаємось робити акцент на збалансоване живлення перед обробками фунгіцидом. Це допомагає краще перенести пестицидне навантаження.
Темы: 37
Присоединился: Mar 2010
А які аналоги по стійкості ви раніше сіяли? Цікаво порівняти розвиток кореневої системи у посушливі роки.