Темы: 30
Присоединился: Mar 2010
Коллеги, щоб при внесенні не було прямого сонця. Бактерії ж вмирають на ультрафіолеті миттєво. Тільки вечір або похмура погода.
Темы: 26
Присоединился: Aug 2010
Соглашусь про вечер. Я всегда стараюсь перед дождем вносить, чтоб влага была, иначе какой смысл от этих микроорганизмов в сухую землю?
Темы: 21
Присоединился: Feb 2010
Хлопці, а на яких культурах пробували? Бо я на томатах бачив різницю, а на коренеплодах — ніби й немає особливого ефекту.
Темы: 266
Присоединился: Jan 2010
Petro_Agro, я планую на овочеву групу. Коллеги, на картоплі ще випробую, якщо встигну до активної фази розвитку бадилля.
Темы: 45
Присоединился: Mar 2010
Картошка любит такую органику, если есть достаточное количество влаги в почве. Тогда и клубни чище, и ботва мощнее.
Темы: 28
Мені цікаво, чи можна це змішувати з мікроелементами в одному баку? Чи не повбиваю я всіх бактерій металами?
Galina_S, це якраз головний біль. Зі стимуляторами ще можна, а от з мікроелементами — великий ризик втратити активність препарату.
Темы: 39
Краще окремо вносити, з інтервалом у тиждень. Мікробіологія окремо, мікроелементи — за потребою по листу.
Темы: 53
Присоединился: May 2010
А хтось на насінні застосовував? Замочування перед посадкою дає пришвидшення проростання?
Дякую всім за поради. Висновок зробив такий: буду брати невеликий об'єм на пробу, почну з ґрунту, а там подивимось на динаміку росту.