Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кто пробовал озимый рапс KWS в этом сезоне?
Коллеги, доброго дня. Планирую обновлять посевной материал под озимый рапс на осень. Смотрю в сторону интенсивных гибридов, которые хорошо работают по технологии N-Flex. Кто что думает про КВС Амбос? Интересует именно адаптивность к разным почвам и динамика весеннего старта. Стоит ли связываться с этой группой спелости?
Ответить
Похожие гибриды этой селекции неплохо себя показывают. Главное преимущество — именно стабильность, о которой заявляют. На средних почвах работают предсказуемо.
Ответить
Використовував подібний тип рапсу раніше. Дійсно, осінній розвиток швидкий, головне не перетримати з густотою, бо в зиму йде досить потужним.
Ответить
Коллеги, а як щодо стійкості до перепаду температур навесні? У нас бувають приморозки вже під час відновлення вегетації.
Ответить
Цей клас товарів якраз адаптований до наших реалій. Ранній старт не завжди шкодить, якщо гібрид має добру зимостійкість. По аналогах можу сказати, що відпрацьовують стабільно.
Ответить
andrii85 Написал:Кто что думает про КВС Амбос?
Хороший вибір для інтенсивної технології. Але зверни увагу на попередник, під такі гібриди краще давати чисте поле, щоб розкрити потенціал.
Ответить
А як у них з вмістом олії? Деякі гібриди дають врожай, але вихід олії посередній. Хтось порівнював з іншими брендами?
Ответить
У цієї групи показник маслянистості завжди на високому рівні. Я працював з гібридами схожого типу, вони майже всі стабільні по виходу олії навіть у посушливі роки.
Ответить
Мене цікавить саме N-Flex. Наскільки ефективно він використовує азот? Бо зараз добрива дорогі, хочеться розуміти економіку.
Ответить
Коллеги, ця технологія дає змогу краще засвоювати азот на пізніх фазах. Рослина довше залишається зеленою, що важливо для наливу стручків.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)