Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Кто пробовал сажать Арозу? Какие впечатления от урожая?
Ще важливо дивитися на щільність посадки. Якщо занадто густо посадити, то будь-який сорт почне хворіти, незалежно від стійкості.
Ответить
Я от думаю, чи варто її брати на пробу. Чи не занадто вона вибаглива до підживлення? Чи буде результат при стандартному догляді?
Ответить
Max_Z, як на мене, німецька селекція досить пластична. Має давати стабільний результат навіть при помірних підживленнях.
Ответить
Минулого сезону знайомі садили схожий сорт, так були здивовані, наскільки чистими виявилися бульби. Жодних парш не було.
Ответить
Для ринкової реалізації такі сорти — саме те. Вигляд презентабельний, колір приємний, люди охоче беруть такий товар.
Ответить
А як вона переносить спеку? Якщо літо видасться сухим і пекучим, чи не будуть кущі масово сохнути?
Ответить
Игорь_С, як і всякий ранній картопля, вона потребує поливу в критичні фази. Без води в липні зараз ніякий сорт не витягне.
Ответить
Підкажіть, а чи можна її садити на другий врожай у серпні? Чи краще тільки весною?
Ответить
Татьяна_Н, для другого врожаю краще обирати специфічні сорти, адаптовані під літню посадку. А тут краще весною.
Ответить
Дякую всім за поради! Коллеги, варто спробувати взяти трохи на посадку і подивитися, як вона покаже себе на ділянці.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)