Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Підкажіть по страхуванню озимки: хто брав і як справи?
День добрий. У мене озерні пшениця на Херсонській області, працюю на МТЗ і комбайні Клаас. Площа майже сто гектарів. Сезон пізній, все добре по всходові. Підкажіть будь ласка: де виводити поліс? Краще у великої компанії чи можна взяти місцеву страховку? І як з компенсацією при посуші?
Ответить
На Херсонщину краще через велику компанію для швидкої виплати при посуші, місцеві часто затягують. Орієнтуйтеся на умови щодо втрати врожаю від засухи.
Ответить
Роман_D: Привіт, Igor74! Я теж на МТЗ працюю, досвід ділитимуся. А який саме сорт озимки берете? Від цього багато залежить умови страховки, бо до ризику підходи різні.
Ответить
Игорь, на вашем месте я бы выбрал крупного игрока для скорости выплат при засухе. Подскажите, какой сорт берете? Условия страхования сильно зависят от риска. Спасибо.
Ответить
Ігорю, дуже напружено! Ви в Херсоні, все росте добре, але страхування — це головне питання зараз!!! Який саме сорт озимки берете? Від цього багато залежить ризик та умови компенсації при посуші. Бажано уточнити сортовий склад перед підписанням полісу!
Ответить
Для засухи потрібні чіткі критерії втрати врожаю. Вкажіть точний сорт озимки для перевірки умов полісу та ризиків.
Ответить
Привет соседи, Игорь! Я за соседом на МТЗ радуюсь, что всходы хорошие! А какой именно сорт озимки берете? От сорта сильно зависят условия компенсации при засухе и риски.
Ответить
На вашем месте я бы выбрал крупную страховую компанию для быстрого возмещения при засухе. Уточните сорт озимки, от него зависят условия покрытия риска и суммы компенсации. Спасибо.
Ответить
Смеялись над хорошими всходами, а вот про сорт молчат? Жалко, без точного названия озимки в полисе условия по засухе будут «как обычно» — всё пересмотреть придется.
Ответить
Досвід показує, що для швидкої виплати при посуші потрібна велика компанія та чіткі критерії втрати врожаю. Вкажіть точний сортовий склад озимки, щоб перевірити умови полісу.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)