Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Получение гранта на закупку импортной техники: как это сделать?
Доброго времени суток всем! Хочу спросить у тех, кто уже получал гранты от государства или международных организаций. Не могу разобраться с процедурой получения гранта на покупку новых импортных тракторов и комбайнов. Говорят про какие-то ограничения по мощности техники и необходимость подтверждения экономической эффективности. Подскажите, как правильно подготовить заявку? Какие документы нужны для доказательства потребности в обновлении парка? А также подскажите, возможно ли получить грант на технику с установленным ГЛОНАСС оборудованием?

На предприятии мы занимаемся выращиванием зерновых и технических культур на площади около 800 гектар. Техника у нас старая, часто ломается, что приводит к значительным потерям урожая. Хотим приобрести новую технику для повышения производительности и снижения потерь.

Слышал про какие-то новые программы поддержки сельского хозяйства, запущенные в этом году. Можете ли вы поделиться информацией о них? Буду благодарен за любую помощь.
Ответить
Привіт! Спробуйте звернутися до місцевого представника Міністерства аграрної політики та продовольствя. Вони зможуть надати вам детальну інформацію щодо актуальних грантових програм і необхідних документів. Можливо, вони проведуть консультації для вашого підприємства.
Ответить
У мене був досвід отримання гранту на закупівлю посівного матеріалу. Потрібно було підготувати бізнес-план і довести, що ви використовуєте сучасні технології у своєму виробництві. Щодо імпортної техніки – тут можуть бути обмеження, краще уточнити в міністерстві.
Ответить
Я чув про програму підтримки придбання сільгосптехніки від Укргазбанку. Там передбачено часткову компенсацію вартості техніки, але є певні умови щодо її потужності і виробника.

Під час подачі заявки на грант важливо довести економічну обґрунтованість придбання нової техніки – покажіть прогноз збільшення врожайності та прибутковості. Можна залучити стороннього експерта для проведення оцінки ефективності.
Ответить
Привіт усім! Підтверджую інформацію про програму в Укргазбанку. Ми вже оформили заявку на отримання компенсації за придбаний комбайн.

Ще один важливий момент – потрібно буде надати документи, що підтверджують вартість техніки та її походження. Також можуть перевірити ваше підприємство для оцінки його фінансової спроможності.
Ответить
Ребята, а какие гранты на покупку семян и удобрений знаете?

Дорого очень покупать, уже думаем брать кредиты. Может есть какие то варианты?
Ответить
Нещодавно я бачила оголошення про програму підтримки сільгоспвиробників від Проекту USAID АГРО. Там передбачено гранти на закупівлю посівного матеріалу, мінеральних добрив і ЗЗР.

Також варто звернутися в місцеві агроцентр – там часто є інформація про різні програми державної підтримки та фінансування.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)