Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Обговорення ефективності біологічних препаратів для захисту сільгоспкультур у відкритому грунті
Доброго дня всім!

Наразі активно займаємося випробуванням різних біопрепаратів на полях півдня України. Зважаючи на збільшення цін та обмеження щодо використання хімічних засобів захисту рослин, ми шукаємо альтернативні рішення. Наші поля мають різні культури: пшениця, соняшник, кукурудза.

Хотілося б дізнатися ваш досвід у використанні біопрепаратів – які препарати ви вважаєте найбільш ефективними? Які проблеми могли зустрічатись при їх застосуванні?

Буду вдячний за ваші поради та відгуки.
Ответить
Доброго дня! В нас на півночі України ми пробували Фітоспорин-М для захисту картоплі від фітофтори. Результати були посередніми, потрібне додаткове оброблення фунгіцидом у разі несприятливих погодних умов. Проте препарат є безпечним та екологічно чистим.
Ответить
Я пробував біоінсектицид Бітоксибацилін проти колорадського жука на картоплі. Допоміг частково, але потрібен був додатковий захист хімічним препаратом. На мою думку, найкраще використовувати ці засоби для профілактики захворювань та шкідників.
Ответить
Чи пробували ви використовувати біопрепарати в бакових сумішах з мікродобривами? Я думаю, що це може дати синергічний ефект.

P.S.: Обіцяю не спамити ваші теми своїми питаннями!
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)