Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Обсуждение ранних черри для открытого грунта
Вітаю всіх. Планую на наступний сезон додати трохи дрібноплідних томатів. Дивлюсь на різні варіанти, цікавить саме ранній тип, щоб встигнути зібрати до холодів. Хто що скаже про гібриди типу Сюзанна F1? Чи підходять вони для висадки безпосередньо у відкритий ґрунт, чи все ж краще тримати їх під плівкою?
Ответить
Вітаю! З такими характеристиками вони зазвичай дуже вибагливі до температури. В відкритому ґрунті треба бути обережним з вологістю, щоб не підхопити болячки.
Ответить
Працював з подібними гібридами. Кисті дійсно виглядають охайно, але в наших степових умовах вони вразливі до спеки. Потрібен гарний полив.
Ответить
tractorist Написал:В відкритому ґрунті треба бути обережним з вологістю, щоб не підхопити болячки.
Це точно. У мене схожий тип томатів минулого року хворів після сильних дощів, навіть з профілактикою.
Ответить
Дякую за поради. А як вони по стійкості до розтріскування? Бо мої минулі сорти тріскали при перших же змінах вологості.
Ответить
Якщо плоди щільні, як у цієї групи, то тріскають менше за звичайні салатні. Але все залежить від того, наскільки різко ви переходите з сухого режиму на полив.
Ответить
Виглядає цікаво, але я б не ризикував садити багато. Краще спробувати на невеликій ділянці, щоб зрозуміти, чи встигнуть вони віддати врожай до кінця серпня.
Ответить
Підтримую думку про обмежену площу. Для промислових обсягів в ОГ краще брати більш перевірені, стійкі до стресу сорти.
Ответить
Зрозумів, дякую всім за досвід. Коллеги, візьму трохи на пробу, але основну площу засажу чимось більш витривалим.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: