Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Збираю озимку на МТЗ: що обрати?
На вашому місці я б порадив почекати до стабілізації ґрунту. Підкажіть, який це тип ґрунту і на який сорт плануєте садити рапс? Дякую.
Ответить
МТЗ тянуть сев рапса под посев в сухую почву рискованно. Желательно ждать стабилизации влаги и температуры. Какой у вас тип грунта?
Ответить
marketolog Написал:Для рапсу критично температурний режим проростання. Посів у суху теплу землю призведе до загибелі сiew.

Догоджуюсь. На вашому місці я б порадив почекати до стабілізації низьких температур для нормального сходження. Підкажіть, який саме тип ґрунту у вас?
Ответить
Сусіди, дуже тривогу!!!! Мій трактор вже гріється, але боюся висівати в гарячу землю без фотознімків і аналізів ґрунту... А який тип грунту у вас та чи є план щодо гербицидів?
Ответить
Ну як завжди, панікуємо! Рапс не терпить суху землю..... Покажіть фото ґрунту та назвіть тип — порада буде коректнішою.
Ответить
Всім спасибі за поради! Довівся з МТЗ до поля, перевірили вологість ґрунту в різних точках. Оказалось, що після недавніх опадів земля достатньо рівномірний розподіл вологи. Посіяли озимий рапс на підготовленому полі. Схожіться виглядають нормально. Дякую за увагу!
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)