Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Агроволокно
Агротканина на городі — чи справді допомагає від бур'янів?
Хочу спробувати агротканину на городі, насамперед для грядок і проходів між ними. Щороку багато часу йде на боротьбу з бур'янами, тому шукаю варіант, який дозволить менше прополювати та при цьому нормально доглядати за рослинами.
Наскільки я розумію, агротканина відрізняється від звичайного агроволокна тим, що вона міцніша і більше розрахована на тривале використання. Її можна використовувати під полуницю, між рядами, навколо кущів та на інших ділянках, де потрібно обмежити ріст бур'янів.
Особливо цікавить щільність. Чи є сенс брати 100 г/м² для звичайного городу, чи краще дивитися на більш щільні варіанти, якщо матеріал буде лежати кілька сезонів? Також цікаво, наскільки добре через неї проходить вода після сильного дощу та чи не накопичується під нею зайва волога.
Я переглядав різні варіанти агротканини і бачу, що є різні щільності та ширина рулонів. Тому поки не можу визначитися, який варіант буде практичнішим саме для грядок і міжрядь.
Хто вже використовував агротканину кілька сезонів? Цікавить реальний досвід: яку щільність брали, чим кріпили до землі, як вона поводиться після зими та чи справді помітно менше бур'янів.
Буду вдячний, якщо поділитеся своїм досвідом.
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)