Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Проблема с синим дымом на JD: опыт?
serhii_92 Написал:На вашому місці я б спочатку перевірив масляну розливку та наявність індикаторів ризику.

Привіт Сергію! Сусід, не треба зразу в паніку. Синій дим на холодну часто буває при обкатці свіжого двигуна, коли масло ще "приживається" до гільз циліндрів. Я б радів трохи подати трактор у спокій — без важкого плуга чи диску, хоч би 50 годин на легкому режимі. Якщо після цього дим не зникне повністю, тоді вже зазиратиму до сервісу та підпилю в картер. А можливо, просто час дасть все?
Ответить
УВАГА, братику! Синій дим на холодну — це нормально при обкатці, але якщо після 30 годин злегкого режиму він не вщухне — боже мій, тут щось не так з підйомом масла чи герметичністю клапанів!!! Давай одразу перевірити масляну розливку та стан фільтрів без розбирання, а якщо дим стає густішим при прогріві до 90 градусів — кидай фото знизу блоку в картер прямо зараз! Чекаємо на твої новини!!!
Ответить
Всім спасиба за поради! Перевірив розливку мастила та фільтри, все нормально. Оказалось, що синій дим при холодному старті — це дійсно процес обкатки свіжого двигуна. Зараз працюю на легкому навантаженні без плуга, дим поступово зникає. Дякую за підтримку, скоро повідомлю про остаточний результат!
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: