Рейтинг темы:
  • 0 Голосов - 0 Среднее число
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Прогнози на врожай соняшника у Полтавській області цього року.
Доброго дня всім! Хотів би почути ваші думки щодо прогнозованого врожаю соняшника цьогоріч у нашій області. Як вам здається, якою буде ситуація? На мою думку, через засуху та спеку у червні-липні можливі проблеми з кількістю зібраних плодів, хоча наразі поля виглядають непогано. Також цікаво дізнатися про ваші методи боротьби з соняшниковою попелицею цього року.

Я особисто використовую біопрепарати для обробки посівів, і сподіваюся, що це допоможе уникнути серйозних втрат. Чи пробували хтось нові методи боротьби з шкідниками? Також хотів би почути ваші прогнози щодо закупівельних цін на соняшник після збору врожаю.
Ответить
Я погоджуюсь з вами щодо проблем із засухою. Також спостерігав, що через підвищення температури збільшилась активність соняшникової молі. Мої прогнози ціни на соняшник – не дуже оптимістичні, вважаю, що будуть деякі коливання.
Ответить
А я пробував новий біопрепарат на основі гриба Metarhizium. Він ефективно бореться з попелицею і не шкодить корисним комахам.

Також, у мене є питання: які сорти соняшника ви посадили цього року? Чи були якісь проблеми із схожістю?
Ответить
Сорт «Донський» - перевірений часом. Але через засуху у мене трохи гірша схожість, ніж звичайно.

Ціни на соняшник завжди непередбачувані. Сподіваюся на краще.
Ответить
Я погоджуюсь, що прогнози щодо врожаю соняшника цього року не дуже оптимістичні. Ми використовуємо різні методи боротьби з шкідниками і хворобами, але все одно завжди є ризик втрат.

Також хотіла б дізнатися у вас: як ви доглядали за посівами соняшника на цьому етапі розвитку?
Ответить

Перейти на форум:

Пользователи, просматривающие эту тему: 1 Гость(и)