Agronom.Club
Налаштування Case IH AFS AccuGuide на John Deere - можливо? - Printable Version

+- Agronom.Club (https://agronom.club)
+-- Forum: Техника и оборудование (https://agronom.club/forumdisplay.php?fid=59)
+--- Forum: ISOBUS, автопилоты, точное вождение (https://agronom.club/forumdisplay.php?fid=66)
+--- Thread: Налаштування Case IH AFS AccuGuide на John Deere - можливо? (/showthread.php?tid=118943)

Налаштування Case IH AFS AccuGuide на John Deere - можливо? - AgroPivden76 - 01-17-2023

Доброго дня всім! Мене цікавить питання сумісності різних систем автокерування. В мене є трактор Джон Дір 8430, але я чув про гарну точність і простоту використання Case IH AFS AccuGuide. Чи можна встановити приймач AccuGuide на мій John Deere і як це вплине на роботу? Які потрібні перехідники чи адаптери? Можливо хтось вже пробував таке і має досвід.

Я працюю переважно з соєю, кукурудзою та ріпаком, тому точне ведення дуже важливе для мене. Якщо встановлю систему AccuGuide на мій трактор, чи зможу я продовжувати отримувати послуги rtk fix від мого постачальника, без проблем? Буду вдячний за будь-яку інформацію та поради.

Розумію, що інтеграція може бути не зовсім простою через різні протоколи і програмне забезпечення. Але сподіваюся на допомогу від більш досвідчених колег.

Re: Налаштування Case IH AFS AccuGuide на John Deere - можливо? - FermerPoltava68 - 01-18-2023

Привіт! Я чув про такі спроби інтеграції. Зазвичай потрібно встановлювати спеціальний приймач і адаптер, але це може вплинути на точність системи автокерування. Рекомендую звернутися до місцевого дилера Case IH або John Deere для отримання технічних характеристик та консультації.

Re: Налаштування Case IH AFS AccuGuide на John Deere - можливо? - AgroFermerPoltava - 01-19-2023

Так, в принципі це можливо. Але є деякі нюанси. Спочатку переконайтеся, що приймач AccuGuide сумісний з вашим трактором John Deere. Вам знадобиться спеціальний адаптер для підключення приймача до системи автокерування трактора.

І ще одне: зверніть увагу на частоту приймача та якість сигналу rtk fix. Можуть бути обмеження щодо сумісності з вашим постачальником послуг.

Re: Налаштування Case IH AFS AccuGuide на John Deere - можливо? - AgroMax8278 - 01-20-2023

Взагалі, інтеграція Case IH AFS AccuGuide з John Deere досить складна. Вона вимагає знання протоколів обміну даних і програмного забезпечення обох систем.

Один із варіантів - використання стороннього адаптера або приймача, який підтримує обидві системи автокерування. Але це може призвести до зниження точності позиціонування.

Якщо ви не хочете ризикувати, краще придбати власну систему AccuGuide для вашого трактора John Deere.

Re: Налаштування Case IH AFS AccuGuide на John Deere - можливо? - FermerPoltava51 - 01-21-2023

Я особисто не пробував встановлювати приймач Case IH на свій John Deere. Але я знаю, що є деякі компанії, які займаються інтеграцією різних систем автокерування.

Рекомендую пошукати в інтернеті «інтеграція AFS AccuGuide з John Deere» або звернутися до спеціалізованого форуму для фермерів. Там ви зможете знайти більше інформації та отримати поради від досвідчених користувачів.

Re: Налаштування Case IH AFS AccuGuide на John Deere - можливо? - FermerPoltava68 - 01-22-2023

Нещодавно я чула, що компанія Precision Ag пропонує послуги інтеграції систем автокерування. Вони спеціалізуються на встановленні і налаштуванні приймачів AccuGuide на тракторах John Deere.

Зв'яжіться з ними, вони зможуть дати вам точну інформацію щодо сумісності та вартості робіт.