![]() |
|
Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» - Printable Version +- Agronom.Club (https://agronom.club) +-- Forum: Правила и помощь (https://agronom.club/forumdisplay.php?fid=3) +--- Forum: Правила форума (https://agronom.club/forumdisplay.php?fid=4) +--- Thread: Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» (/showthread.php?tid=118503) |
Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» - АгроПівдень_Петрович - 12-31-2018 Доброго дня всім! Хочу поділитися своїми враженнями від використання нового фунгіциду для кукурудзи під назвою «СУПЕР-КОРН». Ми почали його застосовувати на своїх полях цього року. Звісно, ми завжди скептично ставимося до новинок, але результати перевершили наші очікування. Спочатку обробили перші гектари кукурудзи в фазі 5-6 листків. Зауважили, що препарат добре проникає і поширюється рослиною. Немає жодних слідів хімічного опіку на листі. Згодом ми обробили всю площу кукурудзи – близько 40 гектарів. Завдяки «СУПЕР-КОРН» нам вдалося значно зменшити ураження рослин фузаріозом та пухирчастою сажкою, які дуже полюбляють наші південні землі. Також препарат ефективно бореться з гельмінтоспоріозом. Ми помітили, що оброблені рослини виглядають здоровішими і міцнішими. Сподіваємося на гарний врожай! Хотів би почути думки інших фермерів про цей препарат. Re: Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» - AgroPivden76 - 01-01-2019 Дякую за інформацію! Цікаво почути такий позитивний відгук. Ми також плануємо використовувати «СУПЕР-КОРН» наступного року на своїх 80 гектарах кукурудзи. А який дозування ви використовували при обробці? Чи бачили якісь особливі переваги порівняно з іншими фунгіцидами, які ви застосовували раніше? Re: Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» - AgroFermerPoltava - 01-01-2019 Доброго дня! Ми також пробували «СУПЕР-КОРН» на своїй сої. Результати дійсно чудові - рослини стали більш стійкими до аскохітозу і сірої гнилі. А чи немає побічної дії препарату на корисні комахи або бджіл? Яка тривалість захисної дії? Re: Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» - AgroPivden76 - 01-03-2019 Доброго дня, ФермерПолтава! Я теж чула хороші відгуки про «СУПЕР-КОРН». Але мене цікавить чи вплинув він на якість зерна кукурудзи? Чи можна очікувати підвищення врожайності і покращення показників якості? Чи не можете поділитися вартістю препарату? Re: Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» - FermerPoltava68 - 01-03-2019 Я також пробував «СУПЕР-КОРН» цього року, хоча і в менших кількостях – близько 20 гектарів. В цілому, враження позитивні, особливо щодо контролю фузаріозу. Але я помітив, що препарат трохи затримує дозрівання качанів на тиждень-півтора. Чи поділяєте ви цю думку? Re: Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» - AgroMax8278 - 01-06-2019 Добрий день! Хочу запитати, чи є якісь обмеження щодо термінів післяжнивного обробітку грунту після застосування «СУПЕР-КОРН»? Чи можна одразу сіяти озиму пшеницю? Також цікавить питання про сумісність з іншими гербіцидами і добривами. Re: Обговорення нового препарату для боротьби з хворобами кукурудзи «СУПЕР-КОРН» - AgroPivden76 - 01-07-2019 Використовували «СУПЕР-КОРН» на своїй кукурудзі, площею близько 2 га. Відмітив ефект профілактики хвороби пухирчастої сажки. Але дуже цікавить чи є якісь обмеження по використанню при вирощуванні гібридної кукурудзи? Яка швидкість його розкладу в грунті? |